Novosti

„VAGABUNDO“ I OVE GODINE ODUŠEVIO I RASPLESAO PUBLIKU U PARKU „RAVNE 2“

Nakon spektakularnog nastupa Milice Todorović prve večeri Summer Solstice Festivala, i drugi dan tradicionalnog festivala donio je brojne sadržaje u kojima su uživali posjetioci parka „Ravne 2“ i Kompleksa Ravne.

Sadržaji za najmlađe posjetioce, vođene meditacije, yoga, izložbe i promocija knjige obilježili su subotu u Bosanskoj dolini piramida, a naravno kao i svake večeri festivala, muzički dio programa održan je na Ljetnoj pozornici parka „Ravne 2“ gdje je sinoć nastupio Goran Karan, čovjek koji je od prvog festivala sa nama, koji nas oduševljava svojom muzikom i koji je kroz godine postao jedan od najboljih ambasadora našeg projekta u svijetu i jedan od najvećih prijatelja Fondacija.

Nekoliko stotina posjetilaca je uživalo u repertoaru ovog umjetnika koji je horski s publiko izveo svoje najveće hitove, ali i kroz pauze pjesama se prisjetio svih svojih dolazaka, te nas podsjetio šta to i kakvo to bogatstvo imamo u Visokom i Bosanskoj dolini piramida.

Festival se nastavlja i trajat će sve do utorka, a večeras imamo ponovo jedno veliko muzičko iznenađenje, pjevačicu koja zna napraviti sjajnu atmosferu, čiji hitovi rasplešu publiku i koja obećava u parku „Ravne 2“ sjajan provod – večerašnja gošća je Tijana Dapčević, a ovo je prilika za poziv na ovaj koncert. Ulaz i parking su besplatni, pa se vidimo i večeras u parku „Ravne 2“.

Izvor:piramidasunca.ba