Novosti

PROGRAM AKTIVACIJE TJELESNOG, MENTALNOG I DUHOVNOG POLJA LJUDI

Ancient Energy Activation Fields (AeAf) AeAf Visoko tim u saradnji s Fondacijom, organizirali su u subotu, 20. marta 2021. cjelodnevni program za aktivaciju tjelesnog, mentalnog i duhovnog polja ljudi, na lokacijama u Bosanskoj dolini piramida.

Zbog novonastale situacije programu je prisustvovalo desetak osoba, predvođenih Almom Sarvan i Tayfunom Kesginom, a program su započeli meditacijom u Prahistorijskom kompleksu tunela Ravne, da bi nakon toga obišli I lokacije u parku “Ravne 2”, kao i Tumulus u Vratnici.

–          Riječ je o aktivaciji energetskih polja kod ljudi kroz meditacije. Program smo počeli meditacijom u tunelima Ravne, koja nam je poslužila da otvorimo svoja tijela i um za iskustva koja imamo. Izabrali smo 12 energetskih tačaka na ovim našim lokacijama, tu su tuneli, spirale i instalacije u parku, kao i četiri tačke koje smo imali na Tumulusu u Vratnici. Cilj programa je da kroz aktivacije energetskih tačaka aktiviramo i svoje tačke, da se oslobodimo problema, stresa i da uđemo na jedan novi put, koji će nam pokazati naša intuicija i naša srca. Ovo danas je bio prvi ovakav program, a u budućnosti nam je namjera da se ovi program održavaju svake subote, te se nadamo da će nam se u narednom periodu priključiti i još više ljudi. – kazao nam je Tayfun Kesgin.

Izvor:piramidasunca.ba