Novosti

PREDSTAVNICI TURISTIČKE ZAJEDNICE BARA POSJETILI KOMPLEKS RAVNE

Predstavnici Turističke organizacije Bara (Crna Gora) u utorak 1.juna 2021.godine posjetili su Kompleks Ravne. Povod za posjet je bio obilazak lokacija koje se nalaze u Kompleksu Ravne, ali i razgovor o budućoj saradnji između dvije turističke destinacije susjednih zemalja.

– U Visoko smo svratili nakon Banja Luke gdje smo imali upriličenu promociju Bara, te smo željeli da obiđemo i vidimo destinacije o kojima smo mnogo toga čuli. Nakon obilaska tunela, kao i predivnog parka moramo priznati da smo zaista oduševljeni i pozitivno iznenađeni onime što smo vidjeli, a posebno smo oduševljeni gostoprimstvom i uslugom koju smo ovdje doživjeli i koja je rijetkost i za mnogo starije i veće turističke destinacije i atrakcije. – kazali su nam predstavnici Turističke zajednice Bara.

Tokom boravka u Visokom i Kompleksu Ravne, sreli su se i s dr. Semirom Osmanagićem kojem su uručili i prigodnu knjigu – „Bar na dvije čarobne obale“ koja predstavlja znamenitosti ove crnogorske destinacije, a kroz razgovor je zaključeno da će se u budućnosti raditi i na još većem zbližavanju ovih turističkih destinacija, koje imaju mnogo toga za ponuditi, ali također imaju i mnogo interesantnih zajedničkih sadržaja.

Izvor:piramidasunca.ba