Novosti

PET SEMIROVIH PRIČA: KARIBI, TURSKA, IZRAEL, ARIZONA I TIBET

Prezentacija knjiga Dr Semira Osmanagića u parku ‘Ravne 2’

Za ljubitelje putovanja na egzotične i uzbudljive lokacije širom svijeta te susrete s drevnim civilizacijama, pripremljena je prava istraživačka poslastica. Istraživač piramida i megalitnih lokacija širom svijeta, Dr Semir Osmanagić predstavit će izabrane arheološke i energetske lokalitete na pet kontinenata.

On će govoriti o zagonetnoj Taino civilizaciji s Kariba, najstarijim megalitnim krugovima Gobekli Tepe s jugoistoka Turske, megalitnim krugovima Rujm El Hiri na okupiranoj Golanskoj visoravni, energetskim vorteksima Sedone u Arizoni i jedinstvenom iskustvu sa svetom piramidalnom planinom u zapdnom Tibetu – Kailašu.

Ovo će ujedno biti i promocija četiri posljednje Osmanagićeve knjige: ‘Meditacije na svetim mjestima Planete’, ‘Energetske tačke Planete’, ‘Uzbudljive arheološke lokacije Izraela i Palestine’ te ‘Nova arheologija – megaliti i energija Planete’.

Prezentacija će biti održana u subotu 11. septembra 2021.na ljetnoj pozornici ‘Vremeplova’ u ‘Arheološko-turističkom parku Ravne 2’ u Visokom. Ulaz je, naravno, besplatan. Početak prezentacije je u 16 sati. Očekuje se sunčan dan s ugodnim ljetnim temperaturama do 27 stepeni.

Ovo će biti i prilika za kupovinu potpisanog kompleta knjiga po promotivnoj cijeni.

Izvor:piramidasunca.ba