O nama

Pyramid energy house se sastoji od 5 zasebnih kuća za odmor i to četiri drvene (brvnare) i jedna zidana kuća.

Kuće za odmor se nalaze iznad rijeke Fojnice i sa zadnje strane nude pogled na piramidu Mjeseca, dok sa prednje strane kuće nude pogled na piramide Sunca i Ljubavi. Svaka kuća za odmor ima vlastiti parking, besplatan WI-FI, fino uređeno dvorište, sigurnosne kamere i alarm sa dojavom. Ukoliko želite miran boravak u prirodi, a nepunih kilometar od centra grada ovo je idealan izbor za Vaš ugodan boravak u Visokom.
Kuće se nalaze između 3 piramide (Piramide Sunca, Mjeseca i Ljubavi)…

 

Zidana kuća  je iznad same rijeke Fojnice, dok se ispred drvenih kuća pruža pogled na piramidu Sunca i baštu sa cvijećem.
Kuće se nalaze na periferiji grada, u mirnom dijelu izolovanom od gradske buke, a 10-ak minuta hoda od centra Visokog. Centar grada udaljen je 1000 metara.Svaka kuća ima sopstveni parking, besplatan Wi-Fi kompletno opremljeno kupatilo, kuhinju, klima uređaj, posteljinu, peškire, peglu, sušila za kosu, šporet, tostere, toalet papir, šampon, sapun, deterdžente…
U svakoj kući pronaći ćete osnovne stvari u kuhinji: ulje, šećer, kafu, so, začine i slično.
Naravno, brinemo se za vaše najmlađe članove porodice, tako u našim kućama na zahtjev možete dobiti i krevet za bebu.
Ponosni smo i na činjenicu da smo među rijetkim kućama za odmor u Visokom koji primaju kućne ljubimce, a vaši kućni ljubimci mogu boraviti u našim kućama potpuno besplatno.