Novosti

MLADI TENISERI TK „BOSNA“ VISOKO DRUŽILI SE S NOVAKOM ĐOKOVIĆEM

Treći dan posjete najboljeg tenisera svijeta Bosanskoj dolini piramida, najviše će pamtiti mališani iz Teniskog kluba „Bosna“ Visoko, kojima se ispunila velika želja da upoznaju, fotografiraju se, ali i porazgovaraju sa najvećim majstorom ovog sporta.

Nakon obilaska Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne, Novak je kao i svaki put do sada, odvojio vrijeme za sve one koji su došli da ga dočekaju ispred tunela Ravne, pozdrave ga i ponovo vide.

– Čast nam je i zadovoljstvo da smo imali priliku da se družimo sa Novakom. Na prvom mjestu želimo da se zahvalimo Fondaciji na čelu sa dr. Osmanagićem zato što nam je omogućio današnji susret sa najboljim teniserom svijeta. Djeca su puna utisaka, ushićena zbog svega što su doživjela danas, a nadamo se nekoj skorijoj posjeti našem terenu i školi u Visokom, da će nam Novak možda doći, ali i trenirati kod nas. Još jednom veliko hvala dr. Semiru i najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću. – kazao je trener TK „Bosna“, Amir Pulić.

Polaznici škole su bili oduševljeni jer su lično imali priliku upoznati Noleta, te s njim razgovarati o tenisu.

– Danas smo bili s Novakom Đokovićem, jako sam sretan što sam ga upoznao i danas mi je jedan od najboljih dana u životu i ovaj dan ću upamtiti. Ovo je nešto ogromno što smo doživjeli. Ja treniram već šest godina i nadam se da ću nekada i sam biti poput Novaka. – kazao nam je Kan Ahić, mladi teniser TK „Bosna“ Visoko.

Izvor:piramidasunca.ba