Novosti

MARICA GAJIĆ – RANIJE NISAM BILA U VISOKOM, SA ZADOVOLJSTVOM ĆU DOĆI U OBILAZAK PIRAMIDA

Najbolja bh.košarkašica i najbolja sportašica Bosne i Hercegovine za 2020.godinu Marica Gajić, svojim prisustvom je uveličala turnir i manifestaciju u Bosanskoj dolini piramida. Iako na ovom turniru nije bilo takmičenja 3 na 3 za žene, Marica je sve vrijeme turnira pomno pratila sva natjecanja.

–  Čast i zadovoljstvo mi je biti ovdje, prvo zbog ove fantastične djece, a onda i među najboljim sportistima koje imamo. Hvala organizatoru Semiru koji nas je ovako lijepo okupio i napravio nešto ovako lijepo. Nisam ranije nikada bila u Visokom, niti sam posjetila piramide, i sada vidim da je to skroz neka druga priča i neka druga dimenzija, tako da ću sa zadovoljstvom obići Visoko i piramide.

Nakon sjajnog nastupa na Europskom prvenstvu, naše najbolje košarkašice očekuju i pripreme za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, pa smo Maricu pitali da li možda možemo očekivati i kompletnu reprezentaciju na jedan dan u Bosanskoj dolini piramida.

– To bi bilo fantastično da dođemo sa cijelom ekipom na jedan dan i evo apelujem na trenere da nas dovedu da obiđemo i posjetimo piramide. – kazala nam je Marica.

Izvor:piramidasunca.ba