Novosti

GOSTI IZ HERCEG NOVOG FASCINIRANI PRAHISTORIJSKIM TUNELIMA RAVNE

Osmomartovske praznike i dolazak u posjet Bosni i Hercegovini iskoristili su iz turističke agencije “Happy Travel” da svoje vjerne goste dovedu u Bosansku dolinu piramida. Iz Herceg Novog u Visoko je stiglo nekoliko desetina gostiju, kojima je ovo bio prvi dolazak u Visoko i Bosansku dolinu piramida.

– Većina naših gostiju koji su s nama stigli ovog puta prvi put su ovdje. Obišli smo tunele Ravne, prije toga nas je srdačno dočekao i sam Dr Osmanagić koji nas je upoznao sa projektom, i moram vam priznati da su svi naši gosti koji su danas ovdje prezadovoljni i oduševljeni. – kazao nam je predstavnik agencije iz Herceg Novog.

Kako je istaknuo do sada Bosansku dolinu piramida kao agencija nisu posjećivali, niti imali u ponudi, ali će se stvari nakon ovog prvog dolaska promijeniti. – Ovo su sjajne lokacije koje imaju odličnu perspektivu, ranije smo radili izlete po Bosni i Hercegovini, a tu smo u ponudi imali Sarajevo, obilazak Vrela Bosne, kao i Jahorinu, a do sada ove lokacije nismo imali u ponudi. Već nakon ovog dolaska Bosanska dolina piramida će se naći u našoj redovnoj ponudi, a sigurno da ćemo imati i veliki broj zainteresovanih za dolazak i obilazak. – kazali su nam iz agencije “Happy Travel” iz Herceg Novog.

Izvor:piramidasunca.ba