Novosti

EKIPA RTV VISOKO SNIMILA ZANIMLJIVU EMISIJU U KOMPLEKSU RAVNE

Bosanska dolina piramida tokom cijele godine plijeni pažnju svjetskih, regionalnih, bh., ali i lokalnih medija, a samo tokom protekle godine iz Visokog su u svijet otišle stotine pozitivnih priča, reportaža, intervjua i svjedočanstava.

U četvrtak 4.februara u Kompleksu Ravne je boravila i ekipa RTV Visoko koja je snimila mnogo zanimljivog materijala koji će biti pretvoren u još jednu pozitivnu reportažu o zbivanjima u Bosanskoj dolini piramida, a emisija bi trebala biti emitirana naredne sedmice.

Ovoga puta riječ je o emisiji koja govori o 2020.godini, koja je skoro svima bila loša, ali je s druge strane bila rekordna za Fondaciju „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“. U emisiji se pojavljuju i brojni gosti koje je ekipa RTV Visoko srela u Kompleksu Ravne i koji su za medije ispričali svoja iskustva i doživljane iz Visokog.

Pored posjetilaca o protekloj godini, projektima koji su u toku, ali i planovima za ovu godinu govorio je dr. Semir Osmanagić, ali i uposlenici Fondacije, Dženana Pašić, Azra Ohran Zubić, Mustafa Bajić i Nusret Smajović.

Izvor:piramidasunca.ba