Novosti

DR OSMANAGIĆ STIGAO U BEOGRAD

Kao što je i najavljeno Dr Semir Osmanagić u ponedjeljak popodne 15. marta 2021. stigao je u petodnevnu posjetu Srbiji. Prilikom posjete pronalazač bosanskih piramida posjetit će neke od najinterresantnijih arheoloških lokaliteta u ovoj zemlji, raditi istraživanja i mjerenja energetskih karakteristika na Rtnju te posjetiti još nekoliko mjesta sa vrlo interesantnim fenomenima.

Pored toga, veoma gusti raspored Osmanagićevog boravka u ovoj zemlji obilježit će i niz gostovanja na lokalnim tv stanicama, nezavisnim youtube kanalima i drugim informativnim medijskim predstavnicima.

Tako je već po samom dolasku u Beograd posjetio famozni “Bunker”, studio gdje se snimaju emisije “Mario zna”. Tamo ga je ugostio osnivač i voditelj ovog kanala, Mario. Teme o vanjskoj politici, izborima u Americi te lokalna tematika vakcinacije i sve ozbiljnije prijetnje po osnovna ljudska prava, bit će prava poslastica za gledatelje i pratioce Mariovih epizoda.

Bez odmora, odmah nakon “Bunkera”, Dr Osmanagić odvezao se do Zemuna gdje ga je ugostio Marko sa “Balkanske oštrice”, još jedne popularne emisije na youtube platformi. DSemir je nastavio  priču o globalnoj uroti protiv slobodnih ljudi te o mogućim rješenjima za novonastale ekonomske i društvene krize.

I ovaj vrlo dinamičan intervju pratioci kanala moći će ubrzo vidjeti, a izneseno je dosta intresantnih informacija.

Direktor Fondacije sutra nastavlja s gostovanjima, ovaj put u Novom Sadu gdje ga očekuje niz interesantnih susreta, sa novim i starim prijateljima.

Izvor:piramidasunca.ba