Novosti

DR. OSMANAGIĆ PONOVO NA PRVA TV – SLJEDEĆA GODINA JE NOLETOVA

Osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić se nalazi u Srbiji, gdje boravi na poziv Novaka Đokovića kao specijalni gost na turniru „Serbian Open 2022.“. Srbijanski mediji su ovaj dolazak iskoristili i za brojna gostovanja, a dr. Osmanagić je u četvrtak 21.04.2022.godine ponovo bio gost uživo na Prvoj TV.

Ovoga puta dr. Osmanagić je gostovao zajedno sa teniskim trenerom Nemanjom Kostićem i to u malo neobičnoj ulozi u odnosu na one na koje smo navikli, kao osoba koja je komentarisala turnir i nastupe Novaka Đokovića na ovom turniru. – Turnir je odlično organizovan, bio sam i lani i sve je besprijekorno, međutim mene prije svega interesuje Novak, koji još nije u formi, ima tu još prostora da se radi i nadam se da će doći u formu i ponovo biti onaj stari. Čak i ako ova godina bude izgubljena u tom njegovom povratku, sljedeća godina je njegova. – kazao je dr. Osmanagić, te naglasio kako je proveo 5 i po sati na Noletovom prvom meču na turniru.

Naravno, neizbježna tema su bile i bosanske piramide i dolasci Novaka u Visoko. – Njegova motivacija su energije tunela i piramida, opuštanje, to je nešto što voli, a pošto pravimo dva vrhunska teniska terena moći će ostajati i duže kod nas i imati priliku trenirati. Novak je kosmopolit koji voli da je na više strana svijeta, a naravno i u Visokom gdje ga svi vole. – rekao je dr. Osmanagić.

Izvor:piramidasunca.ba