Novosti

Dr. Osmanagić otkrio da sa Đokovićem planira da otvori centar za prirodnu medicinu u Visokom

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković kad god ima slobodnog vremena koristi ga da posjeti naš grad. Tako je bilo i prošlog vikenda kada je Đoković po četvrti put u roku od godinu i po dana posjetio Visoko.

Iako je čest gost, Novak Đoković u Visokom rijetko govori o tenisu. Njegove posjete služe da ne misli na sport u kom je najbolji na svijetu.

“On je domaćin jer ovo smatra svojim. Djeca vole da borave u našem parku, a Novak posjećuje prahistorijske tunele. Ovdje nije riječ o takozvanim piramidama, već o drevnim građevinama. One regenerišu organizam, vrše detoksikaciju, čiste viruse i bakterije iz organizma…” kazao je dr. Semir Osmanagić u jutarnjem programu ”Prve”.

U razgovoru za srbijansku televiziju ”Prva”, dr. Semir Osmanagić je otkrio da s Novakom planira da otvori centar za prirodnu medicinu.

“Novak stalno razmišlja da unaprijedi tenis, ali ne samo tenis. Razmišljamo o jednom centru za medicinu, naša saradnja će se nastaviti i u budućnosti“, otkrio je dr. Osmanagić, koji očekuje da Novak posjeti piramide još jednom do kraja godine.

Izvor:Visoko.co.ba