Novosti

DR. OSMANAGIĆ GOST UDARNIH MEDIJA U BEOGRADU

Nakon velikog interesovanja srbijanskih medija za projekat bosanskih piramida, Dr. Semir Osmanagić ponovo je doputovao u Beograd gdje će od 19. – 25. aprila 2021. intenzivno promovisati projekt na mnogim lokalnim i nacionalnim TV kanalima, dnevnim novinama i youtube kanalima.

Prilika je ovo da se javnost u Srbiji upozna s najnovijim informacijama iz Bosanske doline piramida, otkrićima i aktuelnostima te o planovima za naredni period. Ovo će svakako biti prilika i da se pozovu svi zainteresovani u posjet arheološkim lokalitetima u Visokom posebice jer je u kriznom vremenu, u kakvom se svijet danas nalazi, ovaj projekat jedan vid utočišta i prilike za slobodniji i zdraviji život. Svakako da svemu pogoduje i dobar međugranični odnos između dvije zemlje pa tako putnici ne moraju raditi nikakve testove za ulazak i izlazak iz Bosne i Hercegovine.

Već po samom dolasku u Beograd Dr. Osmanagić, koga na ovom putu prati supruga Sabina, gostovao je 19. aprila na popularnom online kanalu Balkan Info koji broji skoro četiri stotine hiljada pretplatnika na youtube platformi. S novinarem-urednikom Aleksandrom Pavkovićem razgovarao je o manje poznatim piramidama širom svijeta i drugačijem konceptu energije: čistom, nelimitiranom i besplatnom.

Utorak je Dr. Semir započeo u jutarnjem programu Prve TV ‘Jutro’ koju gleda dva miliona ljudi  gdje je zainteresiranim gledaocima iznio dokaze o postojanju najvećeg kompleksa piramida upravo u Bosni, a dotakao se i nezaobilazne teme posjeta srbijanskog teniskog asa Novaka Đokovića u par navrata tokom prošle godine.

Odmah nakon studija Prve TV direktor Fondacije dočekan je na Novom Beogradu gdje je dao video intervju jednom od vodećih medija u Srbiji ‘Telegrafu’. Intervju će izaći na njihovom youtube TV kanalu, web portalu i dnevnim novinama.

Kurir TV je također među najgledanijim komercijalnim TV kanalima. Oni su intervjuisali pronalazača bosanskih piramida u svom program uživo drugog dana posjete Dr. Osmanagića Srbiji.

U srijedu 21. aprila slijedi intervju popularnoj novoj televiziji ‘K 1’ te sportskom novinaru lista ‘Kurir’.  U četvrtak Dr. Osmanagić će biti gost na dvije novosadske televizije, da bi u popodnevnim satima posjetio misteriozne Vršačke krugove gdje će vršiti i mjerenja energetskih fenomena. U petak slijedi intervju za youtube kanal ‘Slavija info’, a u subotu youtube kanalu ‘Balkanska oštrica’ i internet TV kanalu ‘Tesla TV’.

Izvor:piramidasunca.ba