Novosti

BIOTERAPIJA U PARKU „RAVNE 2“ OD 2. DO 5. AUGUSTA 2019

Slavko Matanović i njegovi učenici pružat će usluge fizioenergoterapije i bioenergoterapije od 2. do 5. augusta 2019., u Multimedijalnoj dvorani Parka „Ravne 2“.

Bioenergoterapija je proces gdje terapeut fizičkim, mentalnim i vizualnim radnjama i pokretima prenosi životnu energiju iz univerzuma na pacijenta. Ova vrsta energije je informirana i nosi u sebi kod ljudskog zdravlja. U procesu bioenergoterapije nerijetko dolazi do iscjeljenja, odnosno, ozdravljenja i poboljšanja zdravlja tretirane osobe.

Fizioenergoterapija je složeniji proces gdje se složenijim tehnikama bioenergoterapije, energopresure, duhovnoenergetskim tehnikama i uz pomoć radiestezije postiže iscjeljenje na trostrukoj razini fizičkog, energetskog i duhovnog tijela. U ovom procesu se iscjeljenje odvija na dijagnosticiranom oboljenju, ali i na samom uzroku nastanka bolesti.

Bit će urađena i radiestezijska provjera uzroka nastanka bolesti kao i provjera štetnih zračenja za tretirane pacijente.

Slavko Matanović je dugogodišnji iscjelitelj koji ovu praksu provodi diljem Europe: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Bugarska, Mađarska, Češka, Slovačka, Austrija i Švicarska te u Kanadi. Diplomirani je bioenergoterapeut i radiestezist, stručni praktičar bioenergoterapije, a obrazovanje je završio na Medicinskom fakultetu gdje je ujedno bio i predavač bioenergetskih tehnika i stručne prakse za studente integrativne medicine. Slavko je utemeljitelj fizioenergoterapije koja je kompletan iscjeliteljski proces. Također je autor knjiga: „Bioenergoterapeut“, „Iscjeljenje je put“ i “Iscjelitelj fizioenergoterapija“.

Pored Matanovića u Visoko dolaze i mag. kirurg dr. Zdravko Milković te  Mirjana Marjanović, oboje majstori fizioenergoterapije te brojni bioenergoterapeuti, Slavkovi učenici iz Hrvatske, Srbije, Bugarske i Švicarske.

Fizioenergoterapijom liječimo se onim od čega smo i stvoreni na najednostavniji mogući način, spontan i prirodan. Iscjeljenje se provodi na svim mogućim dijagnozama bez ograničenja, a iskusan tim iscjelitelja vas poziva da pokušate svoje zdravstvene probleme riješiti upravo ovdje uz nas i s mogućom kombinacijom iscjeljenja i u samim tunelima s njihovim iscjeliteljskim i dokazanim potencijalom.

“Nema neizlječivih oboljenja ima samo neizlječivih ljudi” moto je ovog događanja.

Tretman traje četiri dana, potrebno je dolaziti svaki dan. Terapeuti će biti tu za vas od 13 do 18 sati.

Za iscjeljenja se u donatorskom duhu zahvaljuje po slobodnoj volji zadnji dan terapija, a sva prikupljena sredstva su poklon Fondaciji „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.

Izvor:piramidasunca.ba