Novosti

35 SLOVAKA U NEZABORAVNOM OBILASKU BOSANSKE DOLINE PIRAMIDA

Posjetioci iz Slovačke tradicionalno su bili uvijek među najzastupljenijim gostima u Bosanskoj dolini piramida, a i ove godine vraćaju se u Visoko kroz organizovane grupe, te uživaju u obilascima svih lokacija na kojima radi Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“. Ove subote u Visoko je stigla grupa od 35 ljudi iz svih dijelova Slovačke, a dovela ih je prijateljica Fondacije, Simona, koja u Visoko dolazi još od 2016.godine.

– Sa dolascima i obilascima ovih lokacija počela sam još 2016.godine kada sam prvi put ovdje došla, i odmah od prvog svog dolaska osjetila sam tu neku specifičnu ljekovitu energiju koju imaju ove lokacije. Posjetom možete osjetiti predivne stvari i energije, ali i vidjeti brojne pozitivne stvari na sebi. – kazala nam je Simona.

I ostatak grupe koja je stigla u Visoko, uživao je u posjetu tunelima Ravne, nakon čega ih čeka i posjet ostalim lokacijama. Kako su nam kazali iskustva nakon posjeta su nezaboravna, a Simona nastavlja sa promocijom Bosanske doline piramida u Slovačkoj, te najavljuje kako će i u budućnosti dolaziti, ali i dovoditi Slovake.

Izvor:piramidasunca.ba